Indvendige Døre

Døre online

Stadig flere forbrugere vælger at købe deres nye døre online, da det er både nemmere og billigere og giver øjeblikkelig adgang til et kolossalt udvalg. Udviklingen betyder, at markedet for online døre er vokset eksplosivt. En af de meget eftertragtede varer er en såkaldt formpresset finland dør. Denne dørtype passer til langt de fleste boliger og er en både robust, funktionel og prismæssigt overkommelig investering. Her på siden kan du læse mere om, hvad en formpresset finland dør er, og hvilke forskellige modeller, du kan vælge imellem.

Hvad er en formpresset finland dør?

En formpresset finland dør er en fyldningsdør med et rustikt og hjemligt look. Det er en indvendig dør til huset, som fås i flere forskellige størrelser, hvad enten du ønsker standardmål eller en dør med specialmål. Helt overordnet kan du få en formpresset finland dør i to forskellige udgaver. Den ene er en kompakt udgave, mens den anden er med celleindlæg, det vil sige en såkaldt formpresset dør. Sidstnævnte er både lettere og billigere rent prismæssigt. Til gengæld er en formpresset finland dør knap så solid og lydisolerende som en kompakt dør. Hvilken type du bør vælge, afhænger derfor både af budget og krav til funktionalitet.

Indvendige døre

Stil

Moderne og stilbevidste boligejere har kastet deres kærlighed på én særlig dør: en formpresset finland dør. Den hvide, klassiske dør er noget af det allermest solgte i øjeblikket, når det gælder indvendige døre online. En formpresset finland dør kombinerer på elegant vis det æstetiske med det moderne og funktionelle, og giver boligen sjæl uden at bryde den eksisterende stil. Det skyldes, at designet på en formpresset finland dør er gennemført og iøjnefaldende men samtidig meget enkelt og tidløst. Du kan således ændre boligens indretning og stil og stadig have døre, som harmonerer med interiøret.

Hvad koster en formpresset finland dør?

Prisen på en formpresset finland dør afhænger af, hvilken model du vælger. En kompakt dør er væsentligt dyrere end en dør med celleindlæg. Derudover varierer prisen, alt efter hvilke mål døren bestilles i, samt hvorvidt der ønskes ekstraudstyr såsom dørkarm, fodlister, greb med videre. Stykprisen for en formpresset finland dør ligger typisk på under 1000 kroner. Klik på annoncerne herunder for at se aktuelle tilbud og populære varer.

Vedligeholdelse

Regelmæssig pleje og vedligeholdelse forlænger levetiden på en formpresset finland dør. Mindst en gang årligt bør du efterse alle dine døre for at holde dem fuldt funktionsdygtige. Giv hængsler og låse olie. Spørg din forhandler til råds, hvis du er i tvivl om, hvilken type olie, du bør bruge. Tag forsigtigt fat i døren og løft den af hængslerne. En formpresset finland dør er ikke så tung, men et hårdt eller skævt vrid kan ødelægge hængslerne. Smør hængslerne grundigt og husk det hængsel, som sidder på selve døren. Rens låsen for snavs og smør den. Tjek at alle skruer er i bund. Løse håndtag og hængsler bør justeres hurtigst muligt, inden de laver skader på døren. Husker du den regelmæssige vedligeholdelse, kan du i mange år glæde dig over fordelene ved en flot, formpresset finland dør.